Om Greydient

Om Greydient

Hvem jeg er og hvad jeg laver

Greydient er Morten Nielsen, Hybrid Designer – Digital Art Director og UX/UI Designer. Jeg laver interaktivt design. Gennem mange års erfaring har jeg opbygget en solid kompetence indenfor digitalt design og brugervenlighed.

Jeg er god til det jeg laver fordi jeg sætter brugeren først. Jeg er stærk til user experience og grafisk design, og det sætter mig i stand til at tænke den interaktive designproces holistisk. Resultatet bliver konceptuel styrke som skaber unikke brugeroplevelser.

Kreativitet er 10% inspiration og 90% hårdt arbejde.
Eksekvering er alt når den unikke brugeroplevelse skal skabes.
Det opnås ved at sætte brugeren i centrum.

I processen materialiseres projektet på et tidligt stadie, således at brugeren inddrages som sparringspartner. Det sikrer der designes med brugeren for øje. Det giver samtidig den fordel at der kan tænkes i både hvordan løsningen ser ud, og i høj grad hvordan den virker.

Jeg kan ikke alt, men har stærke relationer i et netværk af specialister. Det sætter mig i stand til at tilbyde en bred vifte af ydelser indenfor stort set alle digitale opgaver fra brugertests til tungere teknisk implementering.

Man skal gøre sine kunders kunder glade. Det gør man ved at skabe intuitive løsninger

Processen understøtter denne tankegang, og er derfor nødt til at være struktureret. Gennem erfaring har jeg udviklet en tilgang til projekter der ser således ud – i kort form:

  • Analyse
  • Design (UX- og grafisk design)
  • Test
  • Implementering

De to første discipliner er tæt forbundet, og det er her den kreative process omdanner vision til virkelighed. Her tænkes projektet totalt fra udvikling af prototype (UX, IxD, IA) til grafisk leverance. På implementeringssiden bruges samarbejdspartnere. Åbenhed og gennemsigtighed er vigtige, så man ved hvad man betaler for. Alle omkostninger forbundet med samarbejdspartnere er den reelle omkostning. Eksterne omkostninger vil blive præsenteret i starten af projektet, med forbehold for ændringer. Der gøres kort sagt ikke noget uden kunden ved hvad der sker.

Det bedste resultat opnås når alt design er færdigt og godkendt af kunden, før implementing.

Så jeg leverer:

  • Rådgivning om design
  • Kreative digitale koncepter og idéer
  • User Experience Design (UX, IA, IxD)
  • User Interface Design (UI)
  • Art Direction og grafisk design – digital og print

Se min portfolio → eller Kontakt mig →

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!