Om Greydient
235
page-template-default,page,page-id-235,stockholm-core-2.0.7,select-theme-ver-6.7,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Om Greydient

Greydient er Morten Nielsen, Designer (UX, UI, grafisk & digital). Ved hjælp af anerkendte metoder som bl.a. Design Thinking, laver jeg interaktive oplevelser. Jeg har gennem mange års erfaring opbygget en solid kompetence indenfor digitalt design og brugervenlighed.

Jeg er god til det jeg laver fordi jeg sætter brugeren først. Det sætter mig i stand til at tænke den interaktive designproces holistisk. Resultatet bliver konceptuel styrke som skaber unikke brugeroplevelser.

Hvis man vil lave godt design, er man nødt til at forstå mennesker

Metode

Design Thinking er en af de metoder, jeg bruger til at løse komplekse problemer. Det sikrer at brugeren er inddraget fra starten. Det sikrer der designes med brugeren for øje. Som visuel designer giver det mig den fordel, at der tænkes i løsningens funktionalitet og æstetik.

Man skal gøre sine kunders kunder glade. Det gør man ved at skabe intuitive løsninger

Process

Processen understøtter denne tankegang, og er derfor nødt til at være struktureret. Gennem erfaring har jeg udviklet en tilgang til projekter der ser således ud – i kort form:

 

  • Analyse
  • Design (UX- og grafisk design)
  • Test
  • Implementering

 

De to første discipliner er tæt forbundet, og det er her den kreative process omdanner vision til virkelighed. Her tænkes projektet totalt fra udvikling af prototype (UX, IxD, IA) til grafisk leverance. På implementeringssiden bruges samarbejdspartnere. Åbenhed og gennemsigtighed er vigtige, så man ved hvad man betaler for. Alle omkostninger forbundet med samarbejdspartnere er den reelle omkostning. Eksterne omkostninger vil blive præsenteret i starten af projektet, med forbehold for ændringer. Der gøres kort sagt ikke noget uden kunden ved hvad der sker.

Det bedste resultat opnås når alt design er færdigt og godkendt af kunden, før implementing.

Så jeg leverer:

 

  • Rådgivning om design
  • Kreative digitale koncepter og idéer
  • User Experience Design (UX, IA, IxD)
  • User Interface Design (UI)
  • Art Direction og grafisk design – digital og print

 

Se min portfolio → eller Kontakt mig →